"Loading..."


MEISTÄ
TASAPAINOSSA ARKTISEN
LUONNON KANSSAMaailman  raikkainta  ilmaa ja universumin loisteliain  tähtitaivas. Kirkasvetiset  kalarikkaat  järvet, marjaisat metsät,  erämaat ja rotkolaaksot. Suomen  vieraanvaraisin  kansa ja paikallisista luomuraaka-aineista  loihditut kulinaristiset herkut. Rauhaa ja toiminnallisuus kaikessa luontoa kunnioitten. Tätä  kaikkea tulee olemaan Arctic Blue Resort Kontiolahti - kätketty  aarre, jossa maailman murheille painetaan pause. 
"Arctic Brands Group on pieni, mutta voimakkaasti kasvava yritys Suomesta. Maasta, jonka tuhannet järvet ja mittaamattomat metsät tekevät luonnostamme ainutlaatuisen puhdasta ja vehreää. Yhtiömme ei luo juomatuotteita, me luomme kokemuksia. Nyt olemme lähteneet mukaan majoitus- ja ravitsemustoimintaan. Arctic Blue  Resort Kontiolahti on Suomen Pohjois-Karjalaan kätketty aarre, joka tulee tarjoamaan  luonnonvaroineen ja palveluineen ainutlaatuiset puitteet  rauhoittua  ja rentoutua. Ja  aktiviteetit  vahvassa  vuorovaikutteisuudessa arktisen luonnonympäristön kanssa. 

Uudenlaisessa majoitus- ja vapaa-ajankeskuksessa kannustetaan käyttämään luonnonvaroja järkevämmin. Eettinen ajattelu ja ekologinen toiminta ovat paikan keskeisimmät arvot. Arvot projisoituvat rakennuksissa, ruossa, palveluissa, liikkumisessa, jätehuollossa, ihan kaikessa. Vieraiden osallistuminen luonnonvarojen säästämiseen tullaan kompensoimaan myös hinnoittelussa."

Mikko Spoof
Vice President, founder of Arctic Brands Group

"Haluamme kuntana olla edistämässä kaikin tavoin investointeja, matkailua ja elinvoiman kasvua alueella. Kontiolahden kunta on tehnyt pitkään töitä löytääkseen kumppanit vapaa-ajankeskushankkeen toteuttamiseksi. Arctic Brands Group on vahvassa kasvussa oleva kansainvälinen brändi, jonka arvot ja tavoitteet ovat sellaisia, missä haluamme ehdottomasti olla mukana. Olemme omalta osalta tehneet vapaa-ajankeskuksen käynnistämisen helpoksi - kunta omistaa maat ja asemakaava on valmiina. Kontiolahden vapaa-ajankeskuksen sijainti on erinomainen. Odotan innolla yhteistyötä."

Jere Penttilä
Kontiolahden kunta, kunnanjohtajaYHTEYSTIEDOT

Rakentaminen on alkanut ja hankkeen etenemisaikataulusta
tullaan tiedottamaan tällä sivustolla. 

Lisätiedot:

Jere Penttilä
Kontiolahden kunta, kunnanjohtaja

+358 50 432 7600
jere.penttilakontiolahti.fi
www.kontiolahti.fi

Toni Eurasto
Brand Manager

+358 45 656 7323
toni.eurastoarcticbrandsgroup.com
www.arcticbrandsgroup.com